Royal Pas Reform

Solutii Integrate pentru Incubare Industriala


Royal Pas Reform este o companie internațională, specializată incă din 1919 în dezvoltarea de tehnologii inovatoare de incubație pentru sectorul păsărilor de curte. Astăzi, Royal Pas Refom este singurul furnizor mondial de soluții de incubare complet integrate.

Royal Pas Reform


Royal Pas Reform este o companie internațională, specializată din 1919 în dezvoltarea de tehnologii inovatoare de incubație pentru sectorul păsărilor de curte din 1919. Astăzi, compania este singurul furnizor mondial de soluții de incubare complet integrate.

Produsele și serviciile noastre sunt modelate de parteneriate su specialiști în cresterea pasarilor, companii de reproducere și instituții de cercetare - în peste 100 de țări din întreaga lume. Compania și-a câștigat poziția de unul dintre cei mai importanți producători de echipamente pentru incubație din lume, prin decenii de cercetări privind aspectele biologice și fiziologice ale dezvoltării embrionilor, combinate cu o înțelegere aprofundată a tuturor aspectelor lanțului de producție a păsărilor - și viziune catre viitor.